április, 2020

06ápr(ápr 6)12:0019(ápr 19)23:59Gyermekrajzverseny

Több

Részletek

Gyermekrajzversen

Gyermek művészek a GÜL BABA TÜRBÉJÉBEN

A tavaszi szünet ideje alatt gyermekrajzversenyt hirdetünk! A különböző korosztályokból kiválasztott legjobb 3 pályaművet ajándékkal jutalmazzuk.

Játékszabályok:

Fess vagy rajzolj egy képet Gül Baba Türbéjéről, illetve valamely részletéről – ehhez csatoltunk pár képet inspirációnak – az alkotás fotóját küldd meg nekünk az info@gulbabaalapitvany.hu címre, a szüleid elérhetőségeivel együtt (szülő neve, telefonszáma). A pályázatra 6 és 15 év közötti gyermekek jelentkezhetnek. Egy pályázó maximum három képet küldhet be, a kép alján feltüntetve a nevét és életkorát. Nevezési díj nincs. A képeket jó minőségben fotózva kérjük megküldeni. A pályamű készülhet a megadott képek alapján, saját készítésű fotót felhasználva, illetve bármilyen, a Türbéhez kapcsolódó kreatív ötletből kiindulva.

Beküldési határidő: 2020. április 19. 24:00

A beérkező alkotások közül Alapítványunk munkatársai együttesen választják ki a legjobbakat.

Az első 3 legjobb mű készítőjének nyereménye 1-1 festő-rajzoló ajándékcsomag, továbbá a nyertesek családját a Gül Baba Türbéje újranyitása után vendégül látjuk a kávézónkban egy török teára, kávéra, üdítőre! A legjobb pályaműveket a későbbiekben kiállítjuk.

Játék menete:

  1. Jelentkezési szándék: a műről készült fotó elküldése az info@gulbabaalapitvany.hu e-mail címre.
  2. E-mailen elküldjük a tájékoztatást és a szülő/gondviselő által kitöltendő beleegyező nyilatkozatot aláírásra, melyet kérünk az info@gulbabaalapitvany.hu e-mail címre visszaküldeni (akinek nincs nyomtatója, fotón is megfelel). A résztvevő a beleegyező nyilatkozat visszaküldésével automatikusan elfogadja a pályázat feltételeit.
  3. A nyilatkozat beérkezéséről megerősítést küldünk, mely egyúttal igazolja, hogy a pályázó alkotásával részt vesz a versenyben.

 

Adatkezelési tájékoztató gyermekrajzverseny

 

Idő

6 (Hétfő) 12:00 - 19 (Vasárnap) 23:59

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X